Услуги  Е-поща

Ние, от хотел Рамира  предлагаме не само нощувка и стандартно хотелско обслужване. За нас гостите и техните необходимости са на първо място.

При нас ще намерите рецепция, която работи 24 часа и администратори готови да помогнат с информация или съвет за това къде да се разходите и какво да видите в Кюстендил.

Лоби бара е на Ваше разположение за среща с партньор или просто за почивка пред чаша първокласна напитка. Макар и далече от вашия офис или работно място, имате възможност да поддържате ежедневните си задачи в ред използвайки безжичен интернет, факс, телефон или принтер.

Ресторанта на хотела е изискан, с богато меню и персонал, който ще превърне избора Ви на храна в удоволствие. 

Ако ни гостувате със семейството си и имате малки деца, ние ще Ви осигурим детско креватче, което ще запази здравия сън на детето Ви и ще спомогне за пълноценната Ви почивка.

Всичките ни стаи са просторни, светли, чисти и удобни, както за кратък, така и за дълъг престой на семейства, бизнесмени, семейни групи или фирмени събития.

Локалното парно през зимата ще Ви стопли, а климатика през лятото ще Ви охлади до приятната за Вас темепература. Санитарните ни помещения са удобни и широки, поддържани в перфектна чистота.

Терасите предлагат прекрасна гледка към Хисарлъка, за която казват, че отморява бързо и ефективно.

Всички стаи разполагат с цифровата телевизия, която ще Ви държи в течение за живота около Вас.

Разполагаме с асансьор и специални стаи за хора в неравностойно положение.

Ако сме пропуснали да обясним нещо, ще компенсираме  на място.

Заповядайте и до скоро!